Οίνοι Μέγα Σπήλαιο Collection

Μέγα Σπήλαιο Μοσχάτο

Το Μοσχάτο του Μεγάλου Σπηλαίου, καλλιεργείται στο οροπέδιο της Τράπεζας και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αρωματικό & φρέσκο κρασί.
Ο αμπελώνας σε ήπιο μικροκλίμα και υψόμετρο 850 μέτρα, δίνει ένα κρασί με έντονο αρωματικό χαρακτήρα λουλουδιών, βοτάνων και τροπικών φρούτων. Πρόκειται για ένα κρασί ξεδιψαστικό, με τραγανή οξύτητα και αρωματική επίγευση, ιδανικό για όλες τις ώρες!

Μέγα Σπήλαιο Μαλαγουζιά

Η Μαλαγουζιά του Μεγάλου Σπηλαίου που καλλιεργείται στον αμπελώνα της Τράπεζας και της Βρόσθενας, δίνει ένα ευχάριστο λευκό κρασί που αρωματικά χαρακτηρίζεται από βερίκοκο, άγουρο νεκταρίνι, λευκά άνθη τροπικά φρούτα και μία φυτική αίσθηση με νότες βασιλικού. Ανάλαφρο στο στόμα, με διακριτική οξύτητα και φρουτώδη επίγευση.

Μέγα Σπήλαιο Μαύρο Καλαβρυτινό Merlot

Η διεθνής ποικιλία Merlot, συνοινοποιείται με την σπάνια γηγενή ποικιλία Μαύρο Καλαβρυτινό και δίνει έναν ερυθρό οίνο με συμπύκνωση και φινέτσα. Καθαρή μύτη με μαύρα φρούτα, μπαχάρια σε φόντο βανίλιας και γραφίτη. Πρόκειται για ένα φρέσκο ερυθρό κρασί, με στόμα πυκνό και ευγενικό χωρίς κόγχες, το οποίο γίνεται ένα αρμονικό ταίριασμα για όλες τις εποχές του χρόνου.